Friday, October 18, 2013

Tänases Keila Lehes palusime vabandust kõigi linnaelanike ees, kelleni ei ole Express Posti tõttu jõudnud info meie kandidaatide ja valimisprogrammi kohta. Selle vabanduse edastasime Keila Lehele kolmapäeval. Olukord on vahepeal aga muutunud.

Probleem on üsna eriskummaline. Tellisime Express Postilt kande esmaspäevaks, 14. oktoobriks. Tegelikult oleksime seda soovinud juba eelneval nädalavahetusel, kuid trükkimisega tekkis väike viivitus. Express Post soovis meilt kande sooritamiseks ettemaksu.


Esmaspäeva õhtuks selgus, et vähemalt Põhja, Pae, Allika ja Luha tänavale ei olnud meie poolt tellitud jaotust toimunud, samalaadset infot oleme saanud ka mujalt. Palusime siis nendele tänavatele teha neljapäeval spetsiaalse korduskande. Täna on reede hommik ning postkastides valitseb endiselt tühjus.


Täiesti uskumatu ning absurdne olukord. Ometigi esitasime veel kolmapäeval Express Postile kirjalikud küsimused: miks esmaspäevane kanne ebaõnnestus; kus asuvad jaotamata eksemplarid ning kuidas garanteeritakse korduskande õnnestumine. Vastuseid me ei saanudki.


Nüüd on Express Post jätnud meie voldiku nendele tänavatele laiali kandmata juba kaks korda. Õhku jääb rippuma küsimus: millisel põhjusel?


Seega vabandan valimisliidu nimel veel kord kõigi linnaelanike ees, kes oleksid soovinud tutvuda ka meie kandidaatide ning valimisplatvormiga.

No comments:

Post a Comment